18 Mei 2010

Kitchen Cabinet & Wardrobe

Salam

Seperti yang dijanji kan...gambar kitchen cabinet kiree & wardrobe...mana tau, ada yang mencari idea kan...2 2 nie, lebih kurang idea kiree sendiri la...kiree just bagitau...camne bentuk yang kiree nak...dan kos untuk buat kitchen cabinet & wardrobe nie, RM7k lebih je..tak mahal kan...hehehe... :)

jom tengok gambar...

alamak..ternampak sikit kuali itam...huhuh

okay..nie gambar keseluruhan...agak bersepah sikit...hehehe...tapi,dah di kemas sikit..sebab beli kabinet lain...gambar nie,dah amik lama..

nie la wardrobe kiree..combine sekali dengan meja solek... :)

hehehe..siap ada gantung tuala plak...kantoi...tp,skng dah takde tuala tue..huhuh...

ternampak kepala en.hubby pulak..de tengah busy online...kiree amik gambar pun tak sedar...

tue je gambar yang ada...jadi, sesiapa yang tengah nak pindah rumah nie..confirm tengah cari idea nak buat kitchen cabinet & build in wardrobe kan...hehee..boleh la amik idea kiree sikit...huhuhuh...yang tak best nya build in wardrobe nie, takleh ubah tempat...kat situ je la tempatnya...jadi, kena betul-betul pikir nak letak di mana...supaya tak nyesal di kemudian hari.. :)

15 ulasan:

rDnA berkata...

cantik2..kiree..suka!.
boleh cilok idea ni..plan nk bt gak build in cabinet and wardrop cam gini..senang.takde makan space sgt klu beli almari kan?pastu bt besar2 terus..senang nak sumbat ape2..

k|ree berkata...

rdna - hehehe...bole..takde masalah...betul2...macam2 leh sumbat...

Lina Rahim berkata...

RM7k lebih je? boleh tahan juga ye, sbb dpt wardbrobe+dressing table sekali..berbaloi la.

k|ree berkata...

lina - urmm...lebih kurang la arge tue...hehehe..memang berbaloi...huhuh...

d7 berkata...

salute la kat wardrobe tu!!
smart.. ;)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suke gile kat sliding wardrobe.. huhu!!
eh yg kitchen cabinet.. tgi2 tu sampai ke cik kiree?
haha woops!! usik2 je.. ;p
jgn mara nnt ku jual ke mr casio ;p

maktih pzah berkata...

best nye ada umah sendri..leh wat mcm2..hehe..agaknye bla la nk ada umah sndiri ni..

k|ree berkata...

d7 - eheheh..comel kan..bila pakai sliding..kurang pakai space... :)
kd...camne ko tau aku tak smpai...?maluuuuu...terjengket2 aku kalau amik pinggan..huhuh...tertinggi sangat plak..

maktih - takpe...pelan2...sikit2...insyaAllah...ada nanti.. :)

Nurulhuda|Adlie berkata...

bestnya, i likeee! dah wardrobe besar confirm keje nak membeli je nak kasik penuh2, hehe..

k|ree berkata...

Nurulhuda- tau xpe..mana la en.suami xbising..keje membeli brg je..huhu..

ZERO VENDETTA berkata...

layout baru,menarik!

wardrobe yg sgt menarik,suka tau!ada jgk perancangan nk buat,mb end of tis year bole mtk kiree cntck k :)

k|ree berkata...

zero - hehehe..asyik tuka je eh...
bole..takde masalah... :)

Nad Nazira berkata...

kiree..best!wardrobe besar..n nampak sleek n smart. chewahh..sesuai la untuk kite yg baru kawen and dalam proses nak build up rumah biar nampak sempurna kan..



nad kan..kalau wardrobe besar giler camtu..time malas nak lipat baju mesti main sumbat je..hihi..burok perangai..:)

k|ree berkata...

nad - hhehee..sama la kita...camtue juga kadang2...nak2 kalau bnda kecil2 nie..lagi la cmpak je...tapi, smpai masa..punggah balik sume...lipat elok2...hhehehe...

myfuzzyworld berkata...

kiree, cantik la wardrobe tu, boleh tahu nama company/kontraktor yg buat tu??

sambil tu, nak jemput kiree join survey @ http://zmzfuzzyworld.blogspot.com/2010/04/final-call.html

k|ree berkata...

fuzzy- tak igt plak...rasa nya weldo company kat area ampang..okay...saya sudah buat itu survey.. :)