09 Mac 2010

Pertama Kali

Salam

semalam adalah hari pertama pergi ke kerja bersama mr.casio dengan menaiki motor...

sebelum itu, kami pulang ke kampung...sampai rumah pukul berapa pagi....
2 2 keletihan dan mengantuk...jadi, masuk kerja lewat sikit...

dan tempat kerja ku mempunyai masalah parking yang sangat melampau...
jadi, pergi kerja dengan mr.casio kerana sudah beli helmet...hehehe...

rasa berdebar pun ada juga masa naik motor nie...ialah, masa bercinta pun...kami memang jarang naik motor...biasanye menaiki kereta....

nak masuk je highway metramac..

"awak, pegang saya kuat-kuat"

nak tergelak aku bila mr.casio bagi pesanan camtue...hehehe...

macam hero pulak suami aku nie...

apa lagi, aku pun peluk la kuat-kuat...hahaha...ngada...
seronok juga sekali sekala naik motor dengan mr.casio nie...
kalau dalam keta takleh nak peluk...hahhahaha....(gatal nye aku nie)

13 ulasan:

faratul berkata...

best kan?? rase sweeet je. fara pon pnah skali je nek motor ngan dia. tp nek motor best. angin kuat.heee

Nad Nazira berkata...

hahhaaa..kiree..lawaklah..mr.casio takut kiree melayang kot..tibe-tibe toleh belakang bini tah ke mane..haru tu jadinye..husband nad suke berangan nak beli superbike satu ari nanti..dengan alasan moto saiz biase macam tak sesuai dgn saiz badannye itu. tapi nad selalu gelakkan die. elehhhhh..lesen pun takde dah berangan nak beli motor besar. percaye tak, husband nad takde lesen motor..wahahaha..bininye yang keding nih yang ada lesen..haha..so kalau tanak kene saman mase naik motor, nad la yang kene bawak die kat belakang. can u imagine that???


tak bleh imagine sebab nad pun tak penah lagik bawak motor depan die. haha

Lina Rahim berkata...

peluk suami kuat-kuat takpe..suami..halal..kan ada hadis yang mengatakan jika suami isteri bersentuhan dengan kasih sayang maka gugurlah dosa kedua-duanya..

k|ree berkata...

faratul - hehehe..mmg best..tapi bila ujan...aduyai....paham2 je la..

nad - hahaha..serius takde lesen...dia boleh geng ngan ayah kiree la...hahaha...klu kitorang, kiree yg berangan nak ada motor besar...hahaha...tapi, bila pikir balik...cnfrm kaki tak smpai...hahaha...

lina - betul2...memang suka peluk suami...heehh...

Nad Nazira berkata...

kaki tak sampai???haha..pakai kasut platform laaaa sayang oii.. :P

k|ree berkata...

nad - pakai kasut platform pun lum tntu smpai....kerendangan sgt terserlah...hahaha...

Fiza @ gIrgIrL berkata...

salam... Hi.

Awak...~ rupe2nyer tunang kite tuh kawan skolah awak ek..satu klas.. hihihih..

xsangka yer. hihihihi....

k|ree berkata...

fiza - ya Allah...ye ke..?fansurie..?kita pernah terserempak tau kat sayang creation...tapi, masa tue...segan nak tegur fansurie...hehehe....

ZERO VENDETTA berkata...

waa so sweet :) mcm aku selalu jgk naik motor.saja2...tp rindula saat tu sbb almost 5 bulan tak naik motor sbbnya tgh pregnant :(

k|ree berkata...

zero - hehehe...takpe la...nanti, dah kuar baby nye...bole bawa anak sekali..confirm lagi enjoy...:)

ZERO VENDETTA berkata...

hurm..
entah2 bila dah ada baby langsung tak rasa nak naik motor :(

a Y u berkata...

romantiknye..hehehehe..

k|ree berkata...

zero - hehehe...ada tue..bawa baby pusing2 dlm kawasan rumah...:)

ayu - hehehe...:)