19 Mac 2010

Kiree kena tag oleh RDNA

Salam..


Dear rdna, anda masih tak jawab lagi tagged saya...sudah bagi saya tag ye... :)

1. Adakah anda rasa anda HOT..?

sangat tidak HOT...huhuhuh

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang?





3. Cerita pasal gambar ini?

gambar ini di ambil masa outdoor kat Bandar Melaka...masa nie, nak amik kan mood tengah pandang sesuatu..kebetulan ada sekor kucing lalu...jadi, kami pandang je la kucing tue...
huhuh..

4.kali terakhir makan pizza?

macam dah lama je tak makan...tak ingat la...


5. lagu terakhir anda dengar?

lagu Anuar Zain kat kat pc officemate petang tadi..


6.Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?

menunggu suami pulang dari kerja...jemur kain...


7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?

kiree - kawan-kawan blogger
ummi/mak ngah - anak buah belah husband
acik nor - anak buah belah kiree
awak/sayang - suami tersayang


8. tag lagi 5 orang

siapa ye nak tag nie...
1. my precious
2. bride to be stories
3. zero vendetta
4. myrule
5.road to bliss


9. siapakah orang no.1 pada anda?

my first sister...yang pandai sangat buat kek...dan pandai memasak...dan businesswoman yang berjaya...


10.katakan sesuatu kepada orang no.5

selamat menjawab tagged ye fuchsia...mesti tengah dalam mood honeymoon lagi nie... semoga bahagia selalu.. :)

11.no.3 ada hubungan dengan sape?

nie my best fren dari zaman sekolah lagi...sekarang tengah pregnant 5months...miss her so much...lama gila tak jumpa...

12. bagaimana pulak dengan no.2?

nie rakan bloggers...yang agak menyepi juga beberapa hari nie...hehehe...mungkin, tengah menunggu berita gembira...saya tumpang gembira juga... :)

13. Kata-kata cinta untuk orang no.4

semoga dengan kehadiran insan baru akan menyerikan lagi hidup anda sekeluarga.. :)

14. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang tag anda

- sangat rajin update blog...

- suami isteri yang pjj...

- rajin berjalan-jalan bersama suaminya tercinta...

-orangnya,nampak tinggi walaupun hanya dalam gambar...

- sudah 5bulan lebih mendirikan rumah tangga..

okie...sudah jawab semua soalan...sila jawab pada yang kena tagged...


7 ulasan:

Fuchsia berkata...

wahaha sempat lagi nak mentag2 org ni ye kiree. sile la updet life secara panjang lebar cam saye. entry bwh tu dah jadi cam kesimpulan hidup lak ;p

MyRule berkata...

hehhe..tima kasih atas ucapan utk org no 4 tu..Jap lagi saya buat ye..:p

k|ree berkata...

fuchsia - hehehe...bila takde idea utk entry baru...nie la keje nye..hehhee...

myrule - okie...no prob..

rDnA berkata...

ok2..nnt sy buat ur tag ok..hihihi..jenuh nak fikir ape 20 latest update tu

ZERO VENDETTA berkata...

hurm bagus juga d'tag talkala kekeringan idea untuk menulis,thanks dear!akan ku usahakan :)

mimie hamdan berkata...

kena tagla pulak... nnt mimie jawab... hehheeh..

k|ree berkata...

rdna - okie..wat tau..:)

zero - hehehe..betul2..

kak mimie - okie...