19 Februari 2010

Kongsi perasaan - bosan

mr.casio : "Saya nak balik kejap...nak pakai kereta"
mrs.casio : "okie..tapi,dengan 1 syarat.."
mr.casio : "syarat apa..?"
mrs.casio : "esok awak kena bawa saya jalan2"
mr.casio : "tak boleh la sayang...saya kena ot kul 12 tengahari"
mrs.casio : "awak tak kesian kat saya ke?"
mr.casio : "kesian, tapi nak buat camne?, kita jalan hari ahad la"
mrs.casio : "pagi awak main bola.."
mr.casio : "tak..saya tak pergi..kita pergi jalan"
mrs.casio : ":( , ye la"

serius, saya sangat bosan berminggu-minggu sudah...saya tidak jalan ke mana-mana...hanya duduk di rumah..menjalankan tugas seorang isteri...suami saya pula, menjalankan tugas seorang pekerja.. :(

13 ulasan:

Nana Aris berkata...

en.hubby nana pon keja shift so mmg tde la cuti cam org laen..org laen sme allocate weekend nak berjalan..kte ni weekdays br leh jln2..tu pon slalunye die nak rest kat umah je..cuti pon sari je sminggu kne la ikut..yep2 mmg busan ;p

faratul berkata...

sooo..usaha tuk little kiree n casio!heeee..mase tu xsempt nak busan kan?

k|ree berkata...

nana - hubby kiree weekend tetap cuti...tapi, masih kena dtg wat ot...tue yg bengis tue...hehehehe...raya cina aritu, cuti sabtu je...ahad,isnin dan selasa..kena keje...boring gile kiree kat umah..

faratul - tue la...tgh usaha la nie...tapi,tak nmpk hasil lg..

erniekO berkata...

hehee. dear. dun give up ok?
bace tak ape aku tulis?
Dia akan bg bila tibe the right time k? dun force too much.. :)
ily ok.

k|ree berkata...

ernie - im not forcing myself..cuma, macam mengharap sgt kot...betul2...aku memang sokong ko cakap tue..mungkin, belum masa lagi kan...

farhanna berkata...

alor.. lor.. sian nyer.. maybe awak harus cr hobi baru... so x la bosan

erniekO berkata...

yep. think +ve. :)
u doesnt know what is up ahead... :)

k|ree berkata...

ernie - yup..betul tue...:)

'maKteH berkata...

nak komen jugak la...hehhe..my future hubby(penah g umah mrs casio) keje sme tmpt ngn mr casio..tp die bukan mentor..keje shift juge..anyways, thanks for the sambal ayam...yummy!!!

k|ree berkata...

makteh - hehehe...ooo..tunang shahnon ye nie... :)uik...awak pun rasa juga ke..? malu nya...mesti tak sedap kan..hehehe...

ZERO VENDETTA berkata...

isyh isyh isyh siannya dia!apa lg nad,cepat2 usaha utk si comel utk jd teman kamu ;)

'maKteH berkata...

..aritu die g swimming ngn mr casio kt aprtmen awak..dat tme da jnji nk lunch ngn saya..so die bwk bekal yg ms kiree ks..so ktorang makan same kt wisma zelan sblh apartment ms kiree tu..sedap la sambal ayam tu..hehhe. habis kitorang makan

k|ree berkata...

zero - tengah berusaha...belum sampai rezeki lagi... :)

makteh - a'ah..sementara nak tunggu awak...dia gie mandi manda dulu...heheh...ye ke..?mekasih ye.. :) jemput lah datang rumah bila senang...