21 April 2009

Persiapan- Kedua (doorgift)

okie...arini, kte cte sal doorgift la...
sbb bnda tue la yg paling kepala aku sakit nak pkir...
nak wat cmne..nak letak dlm mana...
barang yg akan di beri...adalah rahsia..bg yg dah tau..shhhhh...jgn bgtau eh...
tak surprise la nnt...aku rasa,blum pnh org bg lg..hehehe...insya Allah..org ngata pun aku tak kesah..aku memberi kesngan kepada yg ssh nak beli brg tue..hehehe...

yg masalah nye...nak letak dlm pe...aku pun pkir la..pkir pya pkir...pya pkir...
akhirnye...nie la yg dihasilkan oleh diriku sendiri....


urmm...okie..paper bag nie..aku nak wat 500 ye...agk2 leh siap ke..??doakan ye..insya Allah..aku sendiri pun riso jg nie...huhuh...skng nie..baru la siap 4...pastu, tak dpt nak wat..kertas nye dah abis...kena la beli..sbb masa beli...sje try n error dlu...comel plak...
jadi,niat pun diteruskan...

tp,nie tak siap sepenuh nye...sebab,akan de riben yg ikat bag tue...nmpk comel sket...
paper bag nie,bbtul muat nak letak brg2 yg akan diberi...

p/s: saya tidak mengambil upah ye...minta maaf...

3 ulasan:

Yilin & Family berkata...

ececeh.. pandai pun adik manis buat sendiri paper bag yek... bwk je ke ofis... sambil lunch, sambil gossip, sambil2 la kita lipat beg comel tu..!
;-)

zerovendetta berkata...

Nad..
Sweetla benda tu.Paper beg ke??So sweet serius aku cakap ni.Pastu ng color brown & pink memang naik color tu.Tak story ng aku pun kan.Ngajuklah!

k|ree berkata...

Kak Lin : urmm..nak bawa gi opis...tak wat kje nie kang..duk adap bnda alah tue je..hehehe

Ayue: iyup...paper bag..mekasih...bkn tak nak story la...lum jadi lg..tue yg lum nak cte...heheh...tak mau majuk eh... :)