22 April 2009

Persiapan - Ketiga (baju nikah)

Baju nikah...masih belum dihantar...baik aku...juga en.casio...
sama2 tak antar lg..sama2 cam rasa ntah ble la nak blik kmpg anta baju gi tempah...

agak2,apa fashion la yg aku nak wat kan....?? baju kebaya..mmg dah out of list la..sbb nye, en.casio sgt tidak suka sya memakai baju kebaya...tak comel kte nya..heheh..btul ke..??
jadi, setelah memikirkan...kain aku tue..kain chiffon je...fashion yg leh wat...terhad sbanye...
pe lg...baju kurung moden je la..cuma de la berfesyen sket...sket je la...

akak aku pun,de jg la bg suggestion...ada skali tue,kuar kat berita minggu...
jadi aku pun, copy la gmba nye..konon nye...nak bg pada tailor la nnt...mnta de jahit kan cmtue...
hurmmm...igt nak anta kat amy soo je...tailor ktorg 1 family...de mmg slalu jahit baju ktorg adik beradik...sgt puas hati dgn jahitan beliau...

okie,nie gmba baju tersebut...apa kata korg...??


aku amik gmba nie...snap kat pc je..teruk btul kan...sbb nak bagi kat tailor tue tgk..kena la amik gmba kan...hehehe...mana okie..?
2 2 pun lawa...aku suka yg 2nd tue..nmpk simple je..hurmmm...

2 ulasan:

Yilin & Family berkata...

2-2 macam sama je... 1 isfront view, another 1 is jangan pandang belakang... hehehe...
upin&ipin kata - cantek3x...buatlah yek!
Guest nye baju pun dah siap... pengantin kenalah cepat2 tempah.. :-)

k|ree berkata...

kak lin : hehe...tak sama la kak lin..kat lengan de je yg different..hehhe..waaa..dah siap eh baju nye..huhuh...