22 Julai 2012

First Try

Assalammualaikum...

First try nie....sila komen ye....

kain satu meter setengah leh dapat baju kurung, dress dan cluth..tapi cluth tak siap lagi...


bahagian leher tue, kena praktis lagi...

mula fesyen lain... sebab besar...tukar la fesyen nie...
sekali, tak muat pulak...stress...

8 ulasan:

rDnA berkata...

Waaaaa terrornye kiree..untung Naurah..dah save dah kat situ..cantik..

-aTy- berkata...

Babe..
suka sangat tengok hasil kerja awak.. nanti leh lah wat testimoni dengan buatkan dress anak akak eh..
hihi.. bila akak boleh bagi kain nanti gtau eh..
akak sangggup jadikan anak akak sebagai model juga ujikaji seni jahitan dress awak.. huhu

k|ree berkata...

rdna - hehehe..tq.. :)

kak waty - hehehe...hurmm...kalau skirt akak nak suh nadiah buat...takde masalah...sebab dress nie, nak kena praktis lagi...hehehe...dah rasa okay nnt...nadiah bagitau ye... :)

fiszah_pjo berkata...

cantik dress tu :)

farhana shamsuddin berkata...

cantik2.. pandai mama naurah ni. or maybe boleh buat seluar tido naurah.. mesti cute

k|ree berkata...

fiszah - tq... :)tp, tak muat...alter punya alter, last2 jadi skirt je..hahaha...

farhaana - tq... :) hehehe...dah beli dah kain nak buat suar tido...cuma lum bermula operasi je lagi..hehehe...

farhana shamsuddin berkata...

x sabar nk tgu tutorial suar tido... hehehe

k|ree berkata...

okay...nnt saya cuba share ye...tq..