03 Julai 2012

Bila Buhsan

Assalamualaikum...

Bila buhsan..korang semua buat apa...?
atau pun ada benda yang korang nak sangat buat...tapi, bila buhsan...baru lah dapat buat benda tue...hehehe...

jadi, saya nie...kalau lah buhsan duduk sorang di rumah..panjanglah akal...sementara ada internet yang boleh di pakai...sebab nak terminate dah...malas nak pakai internet lagi...huhuh...boleh..?sebab bercita-cita nak beli samsung tab atau ipad..jadi leh browse kat situ je lah...

inilah benda yang jadi bila saya tengah buhsan dan otak berpusing-pusing memikirkan nya akan jadi atau tak..hehehe...


kain nie sebenar nya, baju saya yang dah tak boleh nak pakai lagi...setelah digunting dan di alter...dijahit semula...inilah hasilnye...hehehe...baju seksi Naurah Aqeela..


nie pulak, legging dan skirt comel untuk naurah...seluar tue dari baju yang masa pakai size s...skirt tue pulak dari kain lebih kawan di ofis..hehehe...


nak tengok bila Naurah Aqeela pakai...?







Maaf lah, gambar pakai HP je...heheeh...susah nak amik gambar Naurah Aqeela...

9 ulasan:

fiszah_pjo berkata...

cantiknya dress yg pertama tu..so elegance...seksi yg menarik sgt .leh bawak kuar jalan2:)

k|ree berkata...

hehehe....tq fiszah..dah lama jahit..nie baru nak share...naurah dah bape kali pakai dah...

Lara is Veelara berkata...

kreatif..cantik...lepas ni leh la buat byk lg utk naurah :)

ZERO VENDETTA berkata...

ya Allah comey sgt! geram esp yg baju. nnt nak tempah utk irdina blh? choppp tiba2 terpk, apa kata if x de keje nak blk kampung blh lh menjahit nad.

Nota Kaki : cm arwah emak kamu lh, pandai jahit :P

farhana shamsuddin berkata...

kreatif mama naurah

k|ree berkata...

Veelara - tue la...tgh nak cari kain nie...tapi nak cari yg murah2 je..huhuh...

zero - hehehe...tak berani nak amik tempahan lagi...tunggu dah expert betul...tue yg nak cari kain..nak buat suar tido...if ada lebih kain..i let u noe..nnt, bagi ukuran irdina eh..

farhana - tq farhana..:) kte slalu perasan awak kat opis...

farhana shamsuddin berkata...

aikk apsal sy x perasan.. sori taw.. br pindah menara

rDnA berkata...

So creative..best nk menggayakan anak kalau camni..seksi2 pun cantik.sebab colour and button tu jd penyeri..

k|ree berkata...

tq dear...naurah nie, sangat kuat berpeluh...tue yang bila nak buat baju...takut panas nanti...so, buat la fesyen gini...ayah dia bising juga...terdedah sgt katanya...hehehe...