16 November 2012

Natasha Adelia Abd Rahman

Assalammualaikum....

Saya dah selamat melahirkan baby girl...

Di Hospital Pantai Cheras....dengan Dr.Suriati....masih doktor yang sama....
Alhamdulillah...berjaya bersalin secara normal....kiree amik epidural sebab takut sakit kat bahagian czer tue tang melampau sangat....tapi, kena inject epidural pun sakit woooo...dah buka 10cm pun rasa sakit contraction tue...sebab dr bentikan ubat sebab nak bagi kita rasa nak meneran....

Berjaya keluarkan natasha dalam setengah jam meneran....kena gunting...kena jahit...memang pengalaman merasa 2 cara bersalin....natasha keluar 3.65kg...jam 1224 tengah malam...bersamaan 3Nov2012...awal seminggu lebih...sepatutnye,9hb...

sekarang nie...kiree tengah berpantang di melaka....baru nak masuk 2minggu....tolonglah cepat baik....nak balik...rindu kat rumah....

Naurah Aqeela...?Alhamdulillah...dia sangat memahami mak dia tak boleh dukung dia....dia tau dia dah ada adik....dah pandai cakap....jadi,senang sikit nak berkomunikasi dengan dia....bila susu kat dia...kot la dia teringat nak menyusu kan....dia hisap..pastue,dia tunjuk kearah natasha....macam nak bgtau...adik punya turn plak minum susu mak....

gambar..tak tau nape takleh upload....nnti kiree share nextime....

dah lama giler tak menaip...rasa lain pulak....huhu...

doakan kiree cepat sihatttttt....


7 ulasan:

farhana shamsuddin berkata...

congrats kree.. alhamdulillah dua2 selamat... pic pls

fiszah_pjo berkata...

Tahniah kiree..nnti upload pic bby ye..selamat berpantang ;-)

Najed berkata...

Congrats

Fainie berkata...

tahniah dear..tak sabar nk tgk ur princess ni..upload pic akak dia sekali ye

Bie Kucing berkata...

Tahniah kak kiree :)) i follow ur blog dari mula2 kahwin dulu.. dah 2 anak dah rupanya hehe

nadeera berkata...

congratzzzz

rDnA berkata...

Tahniah kiree..Selamat berpantang..