17 Oktober 2012

Lama sudah...

Assalamualaikum

Lama sudah rasa tak menaip di blog ini...
Seriously takde masa nak menaip sekarang nie...

Dengan keadaan yang tinggal tunggu hari je nak brsalin nie...
kerja yang agak berderet-deret perlu disiapkan sebelum nak cuti bersalin...
masih tak sempat lagi nak settlekan hand over kepada officemate...
warghhh...boleh stressssss...

Sekarang nie, dah rasa penangan Brixton Hicks tue...
Kali nie, nak mencuba untuk bersalin normal...
Tolong doakan saya...

Tapi, doktor kata..baby saya besar juga...adik pun tak nak kalah dari akak nye...
mungkin tak seberat naurah aqeela...mungkin ringan sedikit...doktor estimate, dalam 3.6kg juga..
warggghhh...gerun...

saya berdoa supaya bersalin cepat...supaya baby tak berat sangat dan boleh bersalin normal...

tunggu masa nak bersalin nie, memang la sangat meletihkan..mengerunkan...
kelengkang dah sakit..nak jalan pun dah macam penguin je...

apa je merepek...mengantuk sangat....

1 ulasan:

Veelara berkata...

smoga semuanya d permudahkan ye nadiah......