15 Mac 2012

Bila test....

dan jawapan nya ialah...


amik gambar dari tempat lain...tak sempat lagi nak amik gambar sendiri punya...


doakan saya berjaya menempuh dugaan dan cabaran yang akan datang....


doakan saya dipermudahkan segalanya...


18 ulasan:

fiszah_pjo berkata...

yeay..naurah nak dapat adik :)

farhana shamsuddin berkata...

kree... baby dh dpt adik yer.. gut2

fiszah_pjo berkata...

tahniah

nadeera berkata...

alhamdulillah..tahniah :-)

Siti berkata...

congraaaaaaaaaatttttsssss :)

Mrs.Qarlista berkata...

congratz kiree..da brape weeks..2nd bb kite lahir dekat2 la nmpknye..;p

sha berkata...

omg! kireeeee congrates!!! haha mcm x percaya gitu =p

MyRule berkata...

Insyaallah boleh punyer. Congrates.. :P

ZERO VENDETTA berkata...

dear x story pn! jelousnya. aku yg beriya nak tp ko dpt dulu. x aci! :( semoga aku berjaya ikut jejak langkah ko dlm masa terdekat. amin...

-aTy- berkata...

Tahniah Nadiah

a Y u berkata...

2nd baby..????

tahniah.. (^_^)
baby 1st dah bape umo die?

k|ree berkata...

fiszah , farhaana , nadeera, siti - tq all...doakan kesihatan saya ye... :)

nad - u too...??? skng nie nak masuk 7weeks kot...tahniah juga ye... :)

sha - mmg tak percaya...hukhuk...check up pun tak buat lg..

myrule - tq..insyaAllah...ssh hati jg nie..

zero - mmg nak citer...tp,tak tau cmne nak start..nnt kte story2..

kak waty - tq kak..

ayu - iyup...first skng nak masuk 14months..

Lara Shamsyul berkata...

congratss nadiah....insyaAllah kiree tabah n kuat smangat :)

lovely dots berkata...

Salam

Tahniah atas berita gembira. Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


Terima kasih.

rDnA berkata...

Congrate kiree!!sukanye..dina plak yg excited..semoga semua baik2 belaka..take care kiree..

k|ree berkata...

lara - tq...insyaAllah...:)

rdna - tq dear...jom2..meh join skali...

Azi3 berkata...

TAHNIA dah 2 dah dia =P

Errina.Rahim berkata...

Tahniah...