28 Disember 2011

Used Medela Freestyle

Assalammualaikum...

Saya nak jual medela freestyle saya...




semuanya masih boleh digunakan lagi



free Medela Purelan dan MAM Nipple Shield



tak tau camne boleh jadi camnie...tetiba kuar dari beg..dah jadi camnie..jadi saya kurangkan sikit harga..tapi masih boleh pakai lagi

okay...update terbaru....saya dah ganti dengan yang baru...jadi...up harga sikit ye... :) saya ganti 2 2 belah ye...



Kenapa nak jual ?


1. Saya tak menggunakan nya lagi...


2. Saya jatuh cinta dengan avent manual...


Nie harga saya jual..


RM1000 exclude postage


COD pun boleh. :)

SOLD

9 ulasan:

fiszah_pjo berkata...

avent mcm best kan..tp sy stick je la ngn medela swing tu..tak nk smpan utk adik naurah ke??hehe..nak beli ribu2..

aThidEaN berkata...

wah murah ni...
avent manual best

Princess Cindellyna berkata...

jum join giveaway nih mommy! =)

http://byustoyou.blogspot.com/2011/12/from-us-with-love-1st-giveawayyay.html

k|ree berkata...

fiszah - tue la...husband pun tya...tp,saya kata...takpe la...dah ada avent nie...lg mudah...

athidean - murah...meh la..klu nak minta sya gantikan softfit tue pun boleh...tp,kena tambah wang la...:)

princess : insyaAllah...

Hunny berkata...

salam, saya nak beli...contact saya plis..farhaniyaakob@gmail.com

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

salam singgah

dah berapa lama guna ni?

sy pon even ade pam elektrik ameda..tapimasih setia ngan avent manual..:-)

k|ree berkata...

hunny - ada org dah tya juga hari nie..nnt, kalau dia tak jadi...saya email awak ye.....

rose - salam...8 bulan camtue...tue la...

Nur Hareza berkata...

sy minat nk beli..

k|ree berkata...

hareza - maaf ye...sudah pun di jual... :)