24 Mei 2011

BabyWearing lagi...

As'salam


Sorry ye...sekarang tengah gila berbaby wearing...hehehe...



kami ada beli stroller, tapi,akhirnya..berbabywearing juga..

lebih senang dan mudah...

walaupun kami beli stroller yang lightweight..memang ringan gila..sambil dukung naurah pun bole carry itu stroller...takpe la..


tapi, kadang-kala, stroller itu diperlukan juga..di kala, kami berdua sakit pinggang..ahahah...



nak share gambar mr.casio berbabywearing...dan di sebabkan itu, asyiklah dia mencium naurah aqeela...



ada kapal besar di tengah midvalley..



dari arah belakang



naurah tido nyenyak dalam dakapan ayahnya..



naurah sedap tidur dibelakang semasa backcarry...


okay..serius kiree tak pandai nak review..


tapi,maya tie nie..agak kurang sesuai la untuk newborn..sebab bodypanel dia agak besar..kena fold 2 kali baru nampak okay..dan shoulder stripe dia pun, agak panjang...kiree boleh belit-belit...ke depan..ke belakang..apa-apa pun, terima kasih kepada enet yang travelling maya tie ini..disebabkan dia juga la..mr.casio berani untuk berbabywearing...


5 ulasan:

Luv like this.... berkata...

comel ok maya tie ni...mcm nak grab jugak la babywearing ni :)

Fafau De Craft ( Zana ) berkata...

mesti best jerk baby dok dalam tu kan...hihii

k|ree berkata...

luv like this - heheh..memang comel..klu rasa berminat..boleh la join forum malaysianbabywearers..atau pun..mau tgk2..leh try www.snuggbaby.com atau www.jumpsacbaby.com

fafau - hehhe..mmg best..sbb dia suka kena dukung...

ZERO VENDETTA berkata...

comel both of u guna baby wearing cmni, suka!

k|ree berkata...

zero - heheh..klu suka..bole try.. :)