01 April 2011

40hari berpantang

As-salam

gambar di bawah masa kiree dah 40hari berpantang...

tak kira..nak juga pergi motherhood expo dan gathering babywearing...baru nak berjinak...hehhee..

hurmm..naurah adalah sangat baik...tidor je..cuma nangis nak susu...mak dia kelam kabut cari tempat nak menyusu...

ooo...saya masih tidak pandai nak bagi kat public..sebab naurah masih tak pandai nak cari lagi..kena suakan kat dia...

tapi,akan belajar untuk menyusukan di public...

okay mari lihat gambar...


nie kat mid valley...tengok naurah..sedap tidur dlm ring sling..



okay..saya berkenan sgt wrap conversion ke mei tai..lebih mudah pakai...sebelah tue,my sis yang obses dengan babywearing...


bila tengok gambar nie..baru nampak macam kami adik beradik..hahaa...

6 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

sedak jer naurah sleep eyh,,,,,,

k|ree berkata...

qaseh - hehehe...mmg sedap pun..kena peluk je..

chikleen berkata...

aah la..gmbr last so obvious we r sista!!

k|ree berkata...

chikleem - tau takpe...heheeh

♥ OUR HOME MADE CHOCOLATE ♥ berkata...

2 beradik yg sgt sweet!

ZERO VENDETTA berkata...

oppps sori! lupa sign out plk, adooiii.

2 beradik yg sgt sweet, suka!