25 April 2010

ME & YOU

Salam
nampak tak gambar di bawah nie...bakal di print out..dan di gantung di dinding rumah yang tak berapa nak cantik itu...hehehe
kalau nak gambar lawa-lawa seperti ini...
boleh pergi ke sini
alhamdulillah...
kami masih lagi seperti pasangan yang bercinta..cuma yang lainnya,
bersekedudukan
tidur bilik dan atas katil yang sama
bila bersentuhan...masih lagi terasa jantung bergerak laju..
bila bertentangan mata...masih lagi seperti segan dan malu..
bila jalan nak peluk-peluk..masih lagi macam malu je...(biasa kiree belasah je..mr.casio yang pemalu)
bila nak naik rumah...kalau ada orang pandang..masih lagi rasa seperti buat salah besar..
bila berbual..kadang-kala masih lagi terlepas panggil kau aku...
bila duduk dalam bilik tengah salin baju..tiba-tiba mr.casio buka pintu..masih lagi menjerit..
bila makan tue..kadang-kala masih bersuap..
dan sampai hari nie, setiap kali kiree dengar pintu grill nak kena buka..kira tanda mr.casio dah sampai...hati berdebar-debar..pikir, reaksi apa nak buat nie..
buat-buat tidur ke..
nak sorok ke..
haa...kalau cakap bab sorok nie..mr.casio memang paling suka menyorok kalau dia sampai rumah dulu...dan..dia suka gila sorok di dalam almari kami...
laki aku..laki aku...
bila baru lepas amik air sembahyang..suka gila main kejar-kejar..konon nak batalkan air sembahyang tue la..
kadang-kala,kami main lumba lari..sapa sampai dulu kat pintu rumah..
kami suka juga main sms...kiree dalam bilik..mr.casio duduk kat luar tengok tv...
kadang-kala, kalau panggil dari bilik mr.casio tak dengar...kiree call je telefon rumah...confirm dia angkat..pastu, cakap-cakap la kat telefon...
agak-agak ada tak pasangan macam kami nie...?

17 ulasan:

Nana Aris berkata...

so sweet n so like us..hopefully kite akan bercinte smpai bile2..=)

rDnA berkata...

so sweeeeeeettttt..suker2..
bab kejar2 nk batalkan air sembhyang tu selalu gak kitaorg buat..hihihi..kdg2 hbs satu umah..pusing2 meja mkn.tp slluya dna yg plg jahat.sebb slumber jer terus sentuh naknyer klu dna dh sembhyang dlu..hihihi.

suka tgk gambar tu..nak jugakkk!!

^^miszdeana^^ berkata...

wahhh,beshnye cm2 ye..hrp2 smakin ari smakin syg..:)

MyRule berkata...

Sgt cute la...~wink~

k|ree berkata...

nana - hehehe...ada geng...insyaAllah...harapnya camtue la..

rdna - hahaha...seronok walaupun geram...hubby kiree suka gile..time tue la nak peluk..time tue la nak kiss...bengis je...
bole je...tapi, luar KL,adik kiree susah nak pegi...student lg..

deana - mesti...semakin hari semakin sayang..

my rule - hehehe....:)

Delicious-Cuppies berkata...

haaa... buat puas2... sbb bila dah beranak... amatla susah deknon woii... enjoy it while u can kay... bila dah ada anak kita enjoy bab lain pulak... hehehe...

Arina Fatem Abd Malik berkata...

comel giler korunk :)

suka dis part -->bila baru lepas amik air sembahyang..suka gila main kejar-kejar..konon nak batalkan air sembahyang tue la..

haha, coz i do dat oso! haha

k|ree berkata...

delicious - hehehe....betul2...tgh enjoy time berdua la nie... :)

kak arina - tq dear...hahaha...a'ah..part tue mmg selalu sgt...bise sume org kawin mst wat camtue...tue belum masuk lagi buka pintu bilik air masa dia mandi...hahhaa..

Tanpa Nama berkata...

swettttttt sgt!! mcm kami..tp kami dh 5thn kawin.muahahahahaha...

k|ree berkata...

tanpa nama - mekasih... :)

♥ Fuchsia ♥ berkata...

ahaks. best kan dah kawin ni kiree. nak buat apapun no hal punyer. hiks

k|ree berkata...

fuchsia - betul2...jalan menuju kebahagiaan...

ZERO VENDETTA berkata...

alhamdulillah baguslah begitu,keep it up!bab keluar nak berpeluk-peluk,kami pun masih segan sllu pk org tak tahu yg kami dah kawin :) kat rumah jela

k|ree berkata...

zero - hehehe...betul2...mmg ramai pakai yg ktorg tak kawin...tapi,perut kamu kan dah besar.. :)

ZERO VENDETTA berkata...

tula..
bila dah ada perut and soon carry baby,baru cofident sikit ;)

maktih pzah berkata...

sweetnye...hehe

k|ree berkata...

zero - betul2...time tue,dah tak smpt nak mesra agaknye...huhuh

maktih - mekasih... :)